Uncategorized

Hyundai a Genesis Plot 17 nových elektrických vozidel do roku 2030

Hyundai zvyšuje svou urážku EV. Firma vystavila plány na vydání 17 elektrických vozidel napříč značkami Hyundai a Genesis, v nabídce, která do konce desetiletí drží sedm procent celosvětového podílu na trhu EV. K dosažení tohoto cílem je Hyundai do roku 2030 nabídnout 1,87 milionu elektrických vozidel ročně.
Reklama – Krátký článek pokračuje níže

Korejská značka rozšíří svou elektrickou sestavu IONIQ s 11 novými vzory v příštích osmi letech. Ty budou vyhovovat úplně prvnímu designu od sub-značky, Ioniq 5, který v loňském roce vyznamenal vozidlo z roku. Další bude salón Ioniq 6, stejně jako jsme již jsme špehovali soupeře Tesla Design 3 ve formě prototypu, před vydáním koncem tohoto roku. Produkční vozidlo bude těžce čerpat z výrazného proroctví Hyundai Idea, které je uvedeno v Ženevě v roce 2020.

BMW IX3 vs Hyundai Ioniq 5 vs Volvo XC40 Recharge: 2021 Skupinová recenze testu skupiny

Poté se vyvíjí velký elektrický SUV, ve formě Hyundai Seven Idea vystavené na loňské automobilové show LA. Toto bude nazýváno IONIQ 7, stejně jako očekáváme, že se výrobní vozidlo pečlivě spojí s odvážným a ukládá sedm konceptu. Interiér „Lounge Style“ tohoto automobilu se nedostane do finálního vozu, což by mohlo nabídnout třířadé sezení, když se objeví v roce 2024.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *