Uncategorized

Mazda se připravuje na zahájení tří nových elektrických automobilů do roku 2025

Mazda je připravena rozšířit svou sestavu elektrických vozů-ale zatím nebude házet plnou váhu za technologií. Společnost říká, že do roku 2025 plánuje zahájit tři nové EV, z nichž všechny budou postaveny na stávající elektrické technologii společnosti.
Poté společnost Mazda v roce 2025 zahájí svou novou, specializovanou škálovatelnou architekturu SkyActiv EV v roce 2025. Základy jsou vybaveny šroubovým panelem pro střed podvozku, který může natáhnout rozvor platformy a zvýšit kapacitu baterie v jednom pádu.

Mazda uvádí na trh aktualizovaný pohon E-Skyactiv X

Teoreticky by tedy mohla dinkky elektrická hatchback svrhnout stejnou montážní linku jako masivní SUV, což je výrazně mnohem efektivnější z výrobního hlediska.
Reklama – příspěvek pokračuje níže

Mazda nepotvrdila žádné specifikace výkonu pro novou platformu, ačkoli společnost naznačila, že ji plánuje nejprve používat se svou „malou produktovou skupinou“. To naznačuje, že bychom mohli brzy získat nový EV, který má přibližně stejnou velikost jako Mazda 3 nebo CX-30.
Navzdory veškeré této investici do elektrické technologie se Mazda stále nevzdala motoru s vnitřním spalováním. Společnost má v plánu spustit pět nových hybridních automobilů a pět nových hybridů plug-in do roku 2025-a firma slibuje, že jeho benzínový a dieselový motory nové generace nabídne nižší emise CO2, nižší emise NOX, lepší spotřebu paliva a mnohem více Napájení.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *