Uncategorized

Nová řada BMW 1 Facelift Speited před zahájením roku 2023

Série BMW 1 se připravuje na svůj facelift v polovině života a nové auto bylo nalezeno v přestrojení a na zadní straně nákladního automobilu našimi špionážními fotografy dopředu Úvod v roce 2023.
Hlavní rysy nové řady 1 jsou silně pokryty, což by mohlo naznačovat, že BMW plánuje mnohem více než jemnou aktualizaci pro auto. Po nedávném směru designu BMW je možné, že série 1 obdrží reprofil front -end s větší mřížkou a mnohem agresivnějším vypadajícím přívodem vzduchu. Tyto nové aktualizace by viděly, že se série 1 objeví v souladu s vystoupením Active Tourer Series Series Series.

Nejlepší hatchbacks k nákupu 2022

Současná řada BMW 1 se přesunula na platformu pohonu předních kol s pohonem čtyř kol na vysoce výkonném modelu M135I pro tuto generaci-přemístění, které zkrátilo kapotu a zlepšilo vnitřní prostor. X1 SUV, který sdílí stejnou platformu jako Active Tourer řady 1 a 2 řady 2, také provedl změnu na pohonu předních kol a právě měl facelift, který přidal hybridní motor plug-in.
Reklama – Krátký článek pokračuje níže

Vzhledem k tomu, že Active Tourer řady 2 má také mírnou hybridní technologii a dvě hybridní možnosti plug-in spolu s dalšími funkcemi asistence řidiče, je jistě možné, že facelift série 1 bude poprvé obsahovat nějakou formu hybridní technologie. Rozsah řady 1 by se mohl rozšířit tak, aby obsahoval možnost plug-in hybridní motor založenou na nastavení baterie 10kWh v X1. To by poskytlo nejméně 30 mil pouze elektrického rozsahu.
8

Tyto hybridní možnosti by doplnily řadu tří a čtyřválcových benzínových a dieselových motorů v nové řadě motorů 1. Zatímco platforma má schopnost jít plně elektrické, je nepravděpodobné, že by se série 1 dorazí ještě. Model M135I bude pokračovat jako vlajková loď Performance, zatímco BMW také představil druhou vysoce výkonnou variantu pro tuto sérii generace 1 v roce 2020 ve formě pohonu předních kol 128ti.
Uvnitř již třetí série generace 1 zaznamenala vylepšení technologie zahrnutá jako standardní, s infotainmentovou obrazovkou 10,25 palce s navigací a plně digitálním rozchodem. To určitě zůstane, s menšími aktualizacemi přidání intuitivního systému IDRIVE BMW.
Líbí se vám vzhled nové série 1? Dejte nám vědět v komentářích …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *