Uncategorized

Mazda 6 dostane facelift na autosalonu LA 2014

spolu s novým CX-3 a aktualizovaným CX-5, Mazda také sundala zábaly z důkladně revidovaných 6 na autosalonu LA. Úpravy zahrnují obnovený styl uvnitř i venku, mnohem více bezpečnostních zařízení a také výběr pohonu čtyř kol na špičkových dieselových modelech. Exteriérové ​​upgrady odrůdy od ostřejších „ploutve“ v předním nárazníku a také mnohem trojrozměrnější vzhled přední mřížky k novému LED podpisu pro ocasní světla. Nyní jsou k dispozici nová 19palcová kola spolu se dvěma novými barvami těla-titanový flash Mica a Sonic Silver Metallic.
3

Uvnitř byly všechny materiály upgradovány, zatímco existuje nová centrální obrazovka ve stylu BMW, která vylíhne z horní části pomlčky. Elektronická ruční brzda je přidána, aby se snížila středová konzole, poprvé se nabízí ohřívač zadního sedadla a nová obrazovka hlavy pomáhá, aby motorista sledoval oči na silnici. Vylepšená nastavení tlumiče jsou uvedena tak, aby zlepšila jak pohodlí, tak i manipulace, revidovaná sedadla drží motoristy i cestovatele mnohem pevněji na místě a další zvukové mrtvé látky činí vozidlo až o 25 % tišší na dálnici. Návrhy SkyActiv-D 2.2 jsou nyní nabízeny také s pohonem všech kol.
3

Mezi nové bezpečnostní funkce patří adaptivní LED světlomety, nápovědu pro udržení jízdních pruhů a postup Mazdovy funkce Autobrake, která může za sebou také spatřit vozidlo. Revidované 6 je v prodeji koncem tohoto roku s nákladmi, které mají být stále potvrzeny.
Reklama – příspěvek pokračuje níže

Získejte celý příběh na motorovém přehlídce v roce 2014 Ideální zde

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *