2022 Porsche Taycan aktualizována s více rozmanitost a také s přidanou technikou

Porsche připravuje aktualizaci pro Taycan za rok 2022, přináší zvýšený rozsah, vylepšená technologie a větší rozsah pro další personalizaci v celé sestavě, jako je jako stejně jako to bude v prodeji od září.
Osvěcený Taycan nebude klasifikován jako nový model, a proto se budou stát odrůdami WLTP tohoto vozidla. Díky řadě technologických pokroků však Porsche přitahuje zlepšenou odrůdu v ​​reálném světě.

Bezplatná aktualizace softwarové aplikace Porsche Taycan zvyšuje výkon i funkčnost

Pokud jsou vybrány buď typické nebo odrůdové režimy pohonu, Taycan se při částečném zatížení rozebírá přední elektrický motor, čímž se sníží třecí ztráty a zvyšuje se rozsah. Pohon je zastaven k zadnímu motoru při pobřeží nebo v klidu, stejně jako rychlá reakce motorů, umožňuje jim ukončit do milisekund, když řidič vyžaduje více energie.
Reklama – Článek pokračuje níže

Taycan rovněž viděl vylepšení svého tepelného podání systému, přičemž plánovač nabíjení turbo umožňuje zahřívání baterie 800 V na vyšší teplotu než dříve. Tím se zvedne strop pro rychlejší rychlosti nabíjení dříve v cyklu poplatku, kde je teplota baterie omezujícím faktorem. Porsche rovněž prohlašuje, že Squander Warm je nyní využíván k mnohem lepšímu dopadu na regulaci teploty baterie.
Uvnitř, infotainmentový systém PCM v šesté generaci Taycan dostává Android Auto Integration poprvé spolu s stávajícím připojením Apple CarPlay. Systém správy hlasového pilotního hlasového hlasového hlasového pilota Porsche získal také upgrade pro zlepšené rozpoznávání řeči, zatímco satelitní navigační systém přináší rychlejší výpočty cesty. Návrh jednotlivého rozhraní byl také mírně upraven.
6

Revidovaný Taycan bude také fungovat s dálkovým spravováním parkování s volitelným systémem nápovědy dálkového parku. To umožňuje jednotlivci zaparkovat Taycan s využitím aplikace smartphonu bez ovladače na palubě. Vozidlo může také automaticky parkovat v kolmé oblasti nebo v garáži pomocí ultrazvukových senzorů a vnějších kamer.
Ačkoli v rámci aktualizace neexistují žádné úpravy stylů, Porsche nabízí řadu nových barev barvy jako součást jeho barvy, která má vzorkovat a barvy na vzorky plus balíčky. První z nich přidává 65 barev do základní 17-silné palety, včetně barev dědictví, jako je Rubystar Red a Riviera Blue. Malování na vzorek plus však umožňuje kupujícím téměř celkovou flexibilitu výběru barev.

Osvěcený Taycan bude nabízen v září letošního roku a aktualizace se rozprostírají v celé sestavě, včetně tvrdé verze Cross Turismo Estate. Porsche nevystavila údaje o nákladech, ale neočekáváme, že žádný typ velkých úprav představí ceny, které začíná od 72 850 GBP.
Podívejte se na naše hodnocení Porsche Taycan Cross Turismo zde …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *