Audi Aicon Autonomous Pilot Fleet, která má představit v roce 2021

Audi představí svou první pilotní flotilu autonomních automobilů a nákladních automobilů v roce 2021, s vozidly založenými na myšlence Aicon poprvé zobrazeny na loňském frankfurtském autosalonu, Auto odhalí. může odhalit. Zprávy byly ověřeny obchodní manažer Rupert Stadler na zavedení zcela nového SUV Audi Q8.
Reklama – Článek pokračuje níže

“Naše vize nové prémie je důvod, proč – za pouhé tři roky – představíme náš první autonomní pilotní schéma,” řekl Stadler. “Tato flotila bude založena na Audi Aicon.”
Tato práce bude znamenat 50 let slavné mantry Audi „Vorsprung Durch Technik“, která se v angličtině rovná „pravdě v inženýrství“. Bylo odhaleno několik dalších podrobností, ačkoli se očekává, že flotila Aicon se může pochlubit nejpokročilejšími „rucemi na úrovni 5, očima“ autonomními rysy. To umožní řidičům i cestujícím efektivně vypnout za volantem – plnění podřadných úkolů, nebo dokonce „zdřímnout“.
“Takže autonomní auta a nákladní automobily způsobují, že se naši klienti cítí také autonomnější,” řekl nám Stadler. “To je místo, kde rozšíříme naše vedení v autonomní jízdě.”
23

Aicon je zcela elektrický čtyřdveřový 2+2 navržený tak, aby předváděl budoucí směr stylu firmy a zcela autonomní jízdu na úrovni 5. Rovněž nám poskytuje koncept toho, jak se značka přiblíží k interiérovým balením, pokud není požadavek na volant nebo pedály. Vzhledem k pravdě bude pilotní testovací flotila 2021 potřebovat určitou úroveň lidské interakce, vozidla používaná ve zkušební flotile budou upravena tak, aby zahrnovala tradiční ovládací prvky palubní desky, jako je volant a pedály.
Reklama – Článek pokračuje níže

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *