Audi A4 a A4 Avant obnovené novým pohledem na rok 2018

Audi odhalilo osvěžený A4 pro rok 2018 a reagoval na nedávno facelifted Mercedes C-Class a nařídil svůj tříletý výkonný saloon, aby bojoval na další -Generation BMW 3 Series, která dorazí na pařížský autosalon v říjnu.
Na rozdíl od nové třídy C, která se vyhýbá revizi designu ve prospěch nových motorů, technologií a aktualizovaného infotainmentu, jsou změny aplikované na A4 a A4 Avant čistě kosmetické, s pouze změnami návrhu na fakturaci. Jako takový je to spíše aktualizace modelu roku než úplný facelift a na A4 budete muset počkat trochu déle s mírným hybridním systémem 48 V.
Reklama – Článek pokračuje níže

• Nejlepší výkonné salóny v prodeji 2018
Audi říká, že základní SE a Sport A4 byly revidovány s výraznějším vzhledem díky revidovanému designu předních a zadních nárazníků, novým bočním sukním a novému povrchu na vstupních mřížkách bočního vzduchu. Avant verze těchto automobilů získává také spoiler, zatímco modely A4 Sport nyní sedí na 18palcových slitinových kolech.
11

Nová linie A4 S (na obrázku) byla injikována mnohem sportovnější vzhled. Revidovaná přední zástěra získává výrazné úhlové otvory, přičemž přední konec vozu nyní mnohem více připomíná vlajkovou loď 444BHP Rs 4 Avant díky výraznějšímu čepu na rty na samém dně nárazníku. Zachovává si však klasickou mřížku ve stylu slatů nad voštinovými vzory. Jeho kola se standardně zvětšují o velikosti 19 palců.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *