Myšlenka Peugeot Instinct Idea odhaluje nový směr stylu v Ženevě 2017

Instinkt Peugeot byl oficiálně vystaven na autosalonu v Ženevě v roce 2017. Tato myšlenka je vyvinuta tak, aby předvedla nejen potenciální budoucí vzhled pro francouzského výrobce, ale také druh konektivity, který bude pravděpodobně postupně uveden společně s autonomními vozidly.
Instinktem je rodinná čtyřmístná střelecká brzda, delší než Peugeot 308, avšak poněkud kratší než jeho verze majetku, 308 SW. Rovněž se nachází výrazně nižší než obě tato vozidla. Tato myšlenka je napájena hybridním systémem plug -in 297BHP, založeným na benzínovém motoru a také řídí všechna čtyři kola – ačkoli Peugeot je úmyslně útržkovitý o výkonu nebo účinnosti instinktu, protože to nejsou jeho základní cíle.
Reklama – Krátký článek pokračuje níže

Na přední straně vystavují výstavní vozy a kamion nový prospektivní podpis světlometů pro Peugeot, s ultra-štíhlými světlomety orámovanými silnými úhlovými svislými liniemi, které se zdvojnásobí jako denní běh a animované indikátory. Přední mřížka je komplikovaná 3D tištěná položka, zatímco samotné jednotky světlometů zahrnují kamery, které fungují jako součást autonomních technologií automobilu.
42

“Chtěli jsme integrovat kamery jako oči automobilu, místo abychom měli senzory kolem přední části vozidla,” uvedl Matthias Hossann, vedoucí automobilů a nákladních vozů Peugeota a pokročilý design. Je možné, že vzhled může být přijat budoucími peugeoty, protože by mohl být rychle zmenšen nahoru nebo dolů po dosahu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *