10 nejlepších automobilů a nákladních automobilů na LA Motor Show 2014

LA Motor Show 2014 vytvořila pro tým Auto Express nárazník novou kovovou plodinu, aby se nadchl.
Vyschopné luxusní a výkonné automobily a nákladní automobily, na které jsme si v posledních letech zvykli vidět v LA, byly v platnosti. Vidíte automobily a nákladní automobily, které nepotřebujete hlavní roli v hollywoodském trháku, který si můžete dovolit.
Reklama – Článek pokračuje níže

Níže najdete deset aut a nákladních vozidel, které jsme identifikovali jako výběr autosalonu v Los Angeles 2014. Sdělte nám své myšlenky na náš výběr v sekci komentářů v dolní části stránky a podívejte se na naši hlavní stránku LA autosalonu pro všechny nejnovější zprávy z letošní akce.
1. Mazda CX-3
Naším nejlepším hvězdným automobilem na LA Motor Show 2014 je crossover Mazda CX-3. Nejen, že je to automobil připravený na výrobu, který slibuje, že bude mít velký dopad na britský trh, ale také vypadá skvěle.
CX-3 se zaměří na Nissan’s Juke a Peugeot’s 2008, když se objeví v létě 2015 s cenami, které se odstartují kolem 13 000 liber. Nejnovější technologie SkyActiv Engine and Chassis Technology Funkce pod kůží, zatímco kabina nabízí čerstvé rozložení zaměřené na řidiče podobné tomu, že v roadsteru MX-5, kompletní s displejem hlavy.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *